odyssea kemping, Korinos, lakókocsis nyaralás

2017 év szezonnyitás

           Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson- 2017 évi szezonnyítás.

 

A görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén, Görögországban az Odyssea kempingben megkezdődőt a 2017. évi idegenforgalmi szezon. 

A kemping egy Görögországban nem megszokott telet hagyott maga után. Télen – 15 C fok alá is ment a hőmérséklet és hóban sem volt hiány.  

A lakókocsi pavilonját védő ponyvánk jól vizsgázott, így  a szélsőséges időjárás  nem okozott kárt a berendezésekben sem és a pavilonban sem.

gorogorszagi lakokocsis nyaralas, lakokocsi, pavilon

A kempingben felújítási munkálatokat kezdtek, ennek során sajnos elbontották az étterem  területén lévő hajó bárt. A mellék helységeket kifestették illetve kicsempézték.

Az Odyssea kemping recepciójának bejárata is új arculatot kapott. Térkővel köveztek le, a bejáratott forgalom lassító ” fekvő rendőrök ”  kerültek elhelyezésre.  Továbbá a bejáratnál található sorompót is felújították.

kemping, Odyssea kemping, gorog kemping

A lakókocsi pavilonjához vezető utat kő zúzalékkal szórták   le.

Alapos takarítás és a szerkezeti elemek kezelése után a pavilon már várja is a nyaralni vágyó vendégeinket. 

Idén is az Égei tenger homokos partján helyeztük el saját napozóágyainkat, melyet a kemping hátsó kijáratával párhuzamosan találhatunk.

A hozzánk ellátogató vendégek minél komplexebb kiszolgálása érdekében jó viszonyt alakítottunk ki a Paralian található Olimpios utazási irodával.  Ahol a hozzánk ellátogató vendégek kedvező áron választhatnak szervezet görögországi utazási lehetőségek közül. De akár autót is bérelhetnek vagy hajó illetve repülőjegyet is vásárolhatnak. Az irodánál hivatkozzanak a gorogbennyaralok.hu

 Görög Odessya kempinghez utazásuk során idén is azt javasoljuk, hogy  a Görög határ átlépése előtt Macedoniában tankoljanak mert ott jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá üzemanyaghoz.        

Paralian a bazársoron a megszokott árakkal találkoztunk, nem történt áremelés. A Lidl áruházban továbbra is a hazai árakhoz hasonló árakkal találkoztunk. 

Az idei évben a szezonnyitásra történő utazásunk során nem találkoztunk migránssal. Pozitív élmény volt, hogy a közhiedelemmel ellentétben a Szerb hatóságok a határátlépés során udvariasak és kedvesek voltak. A vissza felé vezető úton egy alkalommal még csak a csomagtartót sem nyittatták fel egyik határon sem. Leszámítva a Magyar határt.   

Jó nyaralást kívánunk!