2017. év zárás

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.-2017.év zárás.

Sajnos mindenkinek lejárt a szabadsága, véget értek a nyaralások, elkezdődött a munka. A görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén az Odyssea kempingben ugyan még tart a szezon és ragyogó napsütés van /35 fok/ ennek ellenére a pavilon téliesítése megtörtént .

Téliesítés előtt a kempingben már kevesebben vannak ezért ilyenkor kisebb nagyobb  munkálatok elvégzésére van lehetőség.  Így tettünk mi is, a lakókocsi pavilonnál a padló felújításra került és  új színt is kapott. 

 gorogorszagi nyaralas, odessya kemping lakokocsis nyaralas, lakokocsi

Természetesen az időközben elhasználódott ingóságok cseréje is megtörtént. A tengerparton található napernyő és napozóágyakat is lebontottuk. A part lassan napernyőktől mentes lesz. A pavilont beponyváztuk. Ezzel megtörtént a 2017. év szezonjának zárása. Ezt követően már a 2018. évet várjuk, hogy újra élvezhessük  a görögországi lakókocsis  nyaralást.

A 2017. évben mindent megtettünk azért, hogy vendégeinknek komplexebb szolgáltatást nyújtsunk, és még emlékezetesebbé tegyük nyaralásukat. Ennek kapcsán a kempingtől 4 km-re található Paralian jó kapcsolatot alakítottunk ki az Olimpios Travel utazási irodával. 

olimpios travel, gorogországi lakokocsis nyaralás

Az iroda főként görögországi kirándulásokat szervez. Vendégeink ha a gorogbennyaralok.hu-re hivatkoznak ezen utakból kedvezményesen válogathatnak. A kirándulások során az utasokat az utazási iroda kényelmes légkondicionált buszokkal szállítja. Természetesen a kirándulások során idegenvezető kalauzolja a turistákat, mondanom sem kell magyar nyelven. Az utazások foglalásánál az ügyintézés is magyar nyelven történik. Természetesen aki nem minket választ azok számára is ajánlani tudom az irodát, ahol a kirándulásokon felül , autó bérlési lehetőség is adott, de repülőjegyet is tudunk vásárolni és sorolhatnám még.  

És korántsem ért véget azon tevékenységeink sora amivel kedveskedni szeretnénk vendégeink számára. Ha a görögországi lakókocsis nyaralást választják nyaralásuk színhelyéül akkor minden kedves vendégünknek egy Parálian található ékszer boltban beváltható akár 50 % kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba. 

ekszer, lakokocsis nyaralas   arany, gorog nyaralas, lakokocsi

Az ékszer üzletben nagyon kedvesek az eladók, természetesen itt is magyar nyelven beszélnek velünk. A betérő vásárlókat aperitifvel kínálják meg.  A kedvezményes vásárlást követően külön kis ajándékkal kedveskednek a vásárlóknak.

Ha a kuponját otthon felejtette itt is hivatkozzon a gorogbennyaralok.hu-ra.