2017. évi Görögországi lakókocsis nyaralás

Görögországi lakókocsis nyaralás.

Kedves látogató, a 2017. év elején biztosan gondolt már arra, hogy a fárasztó munka után hol pihenje ki magát a 2017. év nyarán családjával vagy barátaival együtt. Szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsó Görögországi nyaralási lehetőséget. A  Görög nyaralás helyszíne Görögországban  az Égei tenger közvetlen partja mellett található Odyssea kempingben van. Az Odyssea kemping a magyarok által közkedvelt és látogatott  Paralia üdülővárostól 4 km-re található.

nyaralas,gorogbennyaralok.hu, lakókocsis nyaralás

Az általunk kínált lakókocsis nyaralási lehetőség mindenki számára feledhetetlen nyaralást biztosít. A 8×8 méteres fa pavilon alatt található komfortos lakókocsink 6 fő részére kényelmes szállás lehetőséget biztosít. A pavilon alatt ingyenes gázgrill lehetőséget biztosítunk vendégeink számára. De az elő sátorban kialakítót konyha részen főzési lehetőség is biztosított, továbbá megtalálható mikrohullámú sütő , kávéfőző és 6 személy részére komplett étkészlet is.  A  lakókocsink természetesen klímával van felszerelve.

görögországi lakókocsis nyaralás,görög kemping

A homokos Égei tenger partja a szálláshelytől kb. 100 m –re található ahol vendégeinket saját napozóágy és napernyő várja. Természetesen ezért sem számolunk fel semmilyen költséget.

 Odessya kemping,görögországi nyaralás,

Odessya kemping,görögországi nyaralás,

Ha ellátogat az általunk kínált görögországi nyaralás helyszínére a kemping vonzáskörzetében rengeteg turisztikai látványosságot talál. Ezen helyekre mindenképpen érdemes ellátogatni mivel ezek Görögország Gyöngyszemei és életre szóló élményt nyújtanak a látogatók számára.  /Olympos, Meteorak, Alikes, stb. /

 meteorák, Olympos,

Érdemes felkeresni a helyi vendéglátó egységeket mert megközelítve a hazai árakat kínálnak számtalan tradicionális Görög ételkülönlegességeket vendégeik számára.

gyros, Görög nyaralás,

Ha mégis önellátással szeretné megoldani a nyaralása során az élelmezését, nem kell otthonról élelmiszert magával hozni mert a közelben lévő élelmiszer áruházak  hazai árakhoz hasonlóan kínálják az élelmiszert. De Paralian megtalálható Lidl áruházban, a hazánkban ismert termékek mellett megtaláljuk még a Görög élelmiszereket is.

Amennyiben felkeltettük a görögországi nyaralással kapcsolatban az érdeklődésüket, kérjük látogassanak el honlapunkra, ahol részletes tájékoztatást kapnak a nyaralási lehetőségről. Vagy írjanak a megadott e-mail címekre. De a megadott telefonszámokon is tájékoztatjuk önöket a foglalás menetéről.

Reméljük, hogy  nyaralása során elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Jó pihenést Kívánunk !