Amit ne hagyj ki!

Görögországi lakókocsis nyaralás KorinosonAmit ne hagyj ki.

Görögországi lakókocsis nyaralás  során szeretnénk a figyelembe ajánlani olyan helyeket amelyeket érdemes felkeresni. Ha nyaralás közben új helyeket fedeznek fel kérem jelezzék email címünkön. Azt minél előbb közzé tesszük  így mások nyaralását is színesebbé tehetjük.

Görögországi lakókocsis nyaralás, görögország nyaralás, lakókocsis nyaralás

Egy jó nyaraláshoz hozzá tartozik, hogy a nyaralóhely közvetlen környezetében megtalálható vendéglátó helyeket felkeressük és ott fogyasztunk, vásárolunk.

Természetesen nem mindegy, hogy a fogyasztás vásárlás során mennyit fizetünk.  Főleg nem mindegy  az általunk megrendelt étel minősége,  annak felszolgálása sem.  Legfőképpen a vendéglátóhely színvonala.

Mivel a Görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén számtalan vendéglátással foglalkozó üzlet, étterem, található arra gondoltunk, hogy ezen az oldalon a vendégek által látogatott és kedvet üzleteket közzé tesszük. Mindezt azért, hogy a későbbiekben más könnyen megtalálja azokat a színvonalas helyeket ahová érdemes betérni.

Természetesen nem csak vendéglátó helyeket szeretnénk ajánlani hanem minden olyan szolgáltatást amely a görögországi nyaralásunk során pozitívan hatott ránk.

Ezért kérjük önöket, hogy nyaralásuk során ha a fentieknek vagy az önök ízlésének megfelelő helyet találnak azt fényképezzék le , akár egy pár soros leírást készítsenek és ezt küldjék meg a részünkre. Mi ezeket a beküldött ajánlásokat közzé tesszük.

Nem biztos , hogy könnyű dolgunk lesz a szolgáltatások megítélésében mert a Görög emberek alapvetően kedvesek, már csak azért is mert a bevételük jelentős része a turizmusból származik. Így mindent megtesznek azért, hogy őket és szolgáltatásukat az oda látogató pozitívan ítélje meg.

Görögországban a Gyros a legkedveltebb nemzeti étel, melyet a lakókocsis nyaralás helyszínétől mintegy 4 kilométerre Paralian számtalan árus kínál részünkre. Természetesen mind más és más minőségben.  Ezekben a vendéglátó helyeken számtalan más és más ételeket, italokat kínálnak számunkra.  A következő oldalon szeretnénk egy igen kedvelt Paraliai  Gyrost árusító üzletet bemutatni ahol kedvező áron nagyon finom gyrost és ételeket fogyaszthatunk.

A kiszolgálás is vendég centrikus, a személyzet udvarias és mindig van a vendégekhez pár jó szavuk.

Várjuk ajánlásaikat.

Jó pihenést kívánunk !