Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson

Ékszerbolt Paralia

 

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson. Jewels-Glam Ékszerbolt Paralia.

Görögországi lakókocsis nyaralásuk során szeretnék a figyelmükbe ajánlani egy igen magas színvonalú ékszer üzletet Paralian. 

paralia jewels, gorog lakokocsis nyaralas

A Jewels Silver ékszer üzletet Paralian a lakókocsis nyaralás helyszínétől kb 4 km.-re találják Parália központjában a templomtól kb. 50 m-re Korinos irányába. 

jewels ekszer, gorog lakokocsi

Az üzletbe belépve nagyon kedves fogadtatásban lesz részünk, üdvözlés képpen köszöntő itallal fogadnak minket. Természetesen Magyar nyelven beszélnek velünk, de nem csak Magyarul, hanem Szerbül , Oroszul, és Román nyelven is kiszolgálnak. 

jewels paralia, gorog nyaralas

Az ékszer választék magáért beszél, rengeteg szebbnél szebb ékszer közül választhatunk, felpróbálhatjuk őket, de ha megtetszett egy ékszer és az valami oknál fogva nem felel meg nekünk, azonnal akár méretre igazítják vagy átalakítják ízlésünknek megfelelően. Ha már vásároltunk itt ékszert és az el koszolódott, ebben az esetben azt meg is tisztítják részünkre. De javítást is azonnal elvégzik. 

görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson

És hogy még kellemesebbé tegyék a vásárlást, a próbák közben Görög  édesség különlegességgel kedveskednek a vásárlóknak. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő ékszert, ebben az esetben plusz ajándékkal kedveskednek nekünk.

glam ekszer paralia, lakokocsi

Az üzletben euroval tudunk fizetni, de bankkártyát is elfogadnak

Mivel igen nagy forgalmat bonyolít az üzlet és azon vásárlóknak is kedveskedni szerettek volna az üzlet tulajdonosai akik Paralia másik felén vásárolnak, az idei évben megnyitották a Glam üzletüket. 

GLAM ÉKSZERBOLT -PARALIA

glam eladoter

Ebben az üzletben is  a megszokott minőséggel és udvarias kiszolgálással találkozhatunk. Azt mondanom sem kell, hogy az üzlet dolgozói itt is Magyar nyelven szolgálnak ki minket. 

glam dolgozok

Mindkét üzletben a görögországi lakókocsis nyaralás vendégei kedvezményben részesülnek. Nevezetesen amennyiben az üzletben bármilyen terméket vásárolnak abból akár 50 % árengedményt is kaphatnak. 

lakokocsis nyaralás, Odessya kemping

Ehhez nem kell mást tenniük mint hogy a gorogbennyaralok.hu-ra hivatkoznak. Vagy közlik, hogy az Odyssea kempingben lakókocsis nyaraláson vesznek részt.  

glam olcso ekszer

De hogy még jobban megkönnyítsük a vásárlás menetét  a Kempingben a lakókocsiban kuponokat helyeztünk el, ezen kupon bemutatása mellet igénybe vehetik vendégeink a kedvezményeket. 

De az üzlet és mi is gondoltunk azokra akik nyaralásuk helyszínéül nem a Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson választották. Ezen kedves látogatók számára az alábbi linken keresztül letölthető kupont kínáljuk, mely segítségével szintén kedvezményesen vásárolhatnak az ékszer üzletekben. 

Jó vásárlást és pihenést kívánunk!

Kupon letöltése itt !