Ékszer-Gyros-Bolt

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Ékszer-Gyros-Bolt.

 

Figyelmükbe szeretnénk ajánlani Paralian egy ékszer üzletet, ahol több fajta ékszerhez juthatnak hozzá igen kedvező áron. Az üzletben nagyon kedvesen és udvariasan fogadnak minden vásárlót. 

gorog nyaralas, gorogbennyaralok.hu       görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson, ékszer

Az üzletbe érkező vásárlókat aperitif itallal kínálják meg, természetesen Magyar nyelven beszélnek velünk az üzletben. Az üzlet jóvoltából kedves vendégeink akár 50 % árengedménnyel is vásárolhatnak ha az alábbi linkre kattintva letöltik és bemutatják az üzletben a kedvezményre jogosító kupont. 

Kupon letöltése itt !

                 Gyros

Ha Paralian szeretne jó gyrost,  görög nemzetiségi ételeket fogyasztani.  Olcsón udvarias kiszolgálás mellett, akkor feltétlen keresse az alábbi üzletet.

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson, görög kemping, lakókocsi nyaralás, lakóautós nyaralás

Az üzlet Paralia sétáló utcájában található, nem csak olcsón kínálja ételeit, de többek szerint a legfinomabb gyros kapható itt. Terméseztessen az étel és ital lapon számtalan tradicionális ételt  találunk.

görög lakókocsis nyaralás Korinoson, görög kemping, lakókocsi nyaralás, lakóautós nyaralás

görögbennyaralok.hu, lakókocsi, görög kemping, lakókocsi nyaralás, lakóautós nyaralás

Gyros :

A sok finom görög ételek közül a legkedveltebb és legkeresettebb a Gyros. A gyrost  egy  nagy húsnyárson grillezve készítik a szemünk előtt. Amikor a hús külső rétege kellő képen megsült, azt  vékony csíkokra szeletelve, függőlegesen vágják le.   A leszeletelt húst grillezett pitába teszik. Paradicsomot, hagymát tesznek a pitába majd mindezt tzatziki szósszal  leöntik.  Tálaláskor sült krumplit kapunk a Gyros mellé.  A fenti üzletben egy gyrost 2,20 euróért kaphatunk.

Görögországban a Gyrost főként  sertéshúsból, csirkehúsból, vagy borjúból készítik.

Korinos Élelmiszerbolt

Amennyiben nem szeretnénk Paraliara utazni bevásárlás céljából a LIDL áruházba ebben az esetben szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a lakókocsis nyaralás helyszínétől két kilométerre található élelmiszer boltot.

sam_2995, Korinos Bolt,lakókocsis nyaralás

A bolt Korinoson található a Görög kempingtől Thesszaloniki irányába haladva Korinos első körforgalmát elhagyva pár száz méterre jobb oldalon. Az áruháznak saját parkolója van így gépkocsinkkal nem kell a főúton parkolnunk.

sam_2996,Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson,Korinos,gorogbennyaralok

A bolt széles áruválasztéka minden igényt kielégít, megtalálható hús, gyümölcs, vegyi árú, kemping felszerelés, stb. 

sam_2998, korinos élelmiszerbolt

A boltban euróért vásárolhatunk, de hitelkártyát is elfogadnak. Az árak hasonlóak a hazai árakhoz nincs nagy árkülönbség.

sam_2999, amit ne hagyj ki, görögbennyaralok

Ha nyaralás a során olyan üzletre, szolgáltatásra talál amely megfelel az ön igényének kérjük jelezze, hogy azt közzé tehessük ezzel mások nyaralását is megkönnyítve. 

Jó pihenést kívánunk!