Gyros-Pizza

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Gyros-Pizza

Görögországi lakókocsis nyaralás helyszínétől mintegy 4 km-re Paralián szeretnénk olyan vendéglátó helyeket bemutatni ahol kedvező áron udvarias kiszolgálás mellett fogyaszthatunk Görög ínyencségeket

Ha udvarias kiszolgálás mellett szeretnénk jó gyrost fogyasztani akkor érdemes felkeresni az alábbi éttermet.

gyros,gorog lakokocsis nyaralas

Az éttermet Paralia központjától Korinos irányába a partmellet haladva, az első utcán balra fordulva találjuk meg. 

lakokocsis nyaralas, gyros

Az étteremben a Görög ínyencségek közül válogathatunk, kedvező áron. A kiszolgálás nagyon udvarias.

gyros etterem, gyros-pizza

A gyros bátran merem mondani Paralian a legjobb, mint minőségben mint adagban. 

Paralia Pizza 

Görögországi lakókocsis nyaralás során ha Paralian járunk érdemes meglátogatni egy igazi Olasz Pizzát készítő éttermet. Az étteremben kedvező áron kaphatunk eredeti olasz pizzát, amit előttünk készítenek el. Majd fával fűtött kemencében sütnek ki, természetesen előttünk.

gyros-pizza, olasz pizza

Paralian garantáltan a legfinomabb pizzát fogyaszthatjuk itt el . 

gyros, pizza

A kihelyezett étlapon magyarul is fel van tüntetve a  pizza választék, a felszolgáló ugyan csak angolul beszél , de az étlap segítségével könnyen választhatunk ízlésünknek megfelelő pizzát.

gyros Paralia, pizza
pizza,paralia

Rendelésünket követően pillanatok alatt felszolgálják részünkre a kiválasztott pizzát.

olasz pizza, gorog pizza
kemenceben sutott pizza, gyros

Paralia Pékség

Parailan Olimpic Beac felé haladva a parton az utolsó sorban találhatunk egy pékséget. A pékségben a legkedveltebb Görög édességek mellet pékárút is kedvező áron vásárolhatunk. A helyben fogyasztott sütemények mellé minden esetben vizet is kapunk . A kiszolgálás nagyon udvarias , csak ajánlani tudom.

alban pekseg, pizza
paralia pekseg, gyros
pekseg, bachlava, pizza

Paralia Hamburger Gyros 

Görögországi lakókocsis nyaralás során ha igazi gyros különlegességet szeretnénk fogyasztani akkor érdemes ellátogatni a Hamburger Gyros étterembe. Az étterembe számtalan hamburger különlegességek közül válogathatunk 2-3 eurós áron.  

Már megszokott módon választani, és előzetesen készítik el grillen. De aki estlegesen nemcsak hamburgert gyorst szeretne fogyasztani, és azt látja, hogy saláták csak válogathatják. Egyedülállóan mindenki megtekintheti a két személyt, miután a 4 euróért kaphatunk. 

 

Reméljük , hogy felkeltettük érdeklődésüket a bemutatott helyekkel kapcsolatban. Ha a nyaralásuk során olyan helyekre bukkantak amit önök is bemutatnának , küldjék el részünkre és mi azt közzé tesszük. 

 

Jó pihenést kívánunk!