Blog kategória bejegyzései

2017. év zárás

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.-2017.év zárás.

Sajnos mindenkinek lejárt a szabadsága, véget értek a nyaralások, elkezdődött a munka. A görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén az Odyssea kempingben ugyan még tart a szezon és ragyogó napsütés van /35 fok/ ennek ellenére a pavilon téliesítése megtörtént .

Téliesítés előtt a kempingben már kevesebben vannak ezért ilyenkor kisebb nagyobb  munkálatok elvégzésére van lehetőség.  Így tettünk mi is, a lakókocsi pavilonnál a padló felújításra került és  új színt is kapott. 

 gorogorszagi nyaralas, odessya kemping lakokocsis nyaralas, lakokocsi

Természetesen az időközben elhasználódott ingóságok cseréje is megtörtént. A tengerparton található napernyő és napozóágyakat is lebontottuk. A part lassan napernyőktől mentes lesz. A pavilont beponyváztuk. Ezzel megtörtént a 2017. év szezonjának zárása. Ezt követően már a 2018. évet várjuk, hogy újra élvezhessük  a görögországi lakókocsis  nyaralást.

A 2017. évben mindent megtettünk azért, hogy vendégeinknek komplexebb szolgáltatást nyújtsunk, és még emlékezetesebbé tegyük nyaralásukat. Ennek kapcsán a kempingtől 4 km-re található Paralian jó kapcsolatot alakítottunk ki az Olimpios Travel utazási irodával. 

olimpios travel, gorogországi lakokocsis nyaralás

Az iroda főként görögországi kirándulásokat szervez. Vendégeink ha a gorogbennyaralok.hu-re hivatkoznak ezen utakból kedvezményesen válogathatnak. A kirándulások során az utasokat az utazási iroda kényelmes légkondicionált buszokkal szállítja. Természetesen a kirándulások során idegenvezető kalauzolja a turistákat, mondanom sem kell magyar nyelven. Az utazások foglalásánál az ügyintézés is magyar nyelven történik. Természetesen aki nem minket választ azok számára is ajánlani tudom az irodát, ahol a kirándulásokon felül , autó bérlési lehetőség is adott, de repülőjegyet is tudunk vásárolni és sorolhatnám még.  

És korántsem ért véget azon tevékenységeink sora amivel kedveskedni szeretnénk vendégeink számára. Ha a görögországi lakókocsis nyaralást választják nyaralásuk színhelyéül akkor minden kedves vendégünknek egy Parálian található ékszer boltban beváltható akár 50 % kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba. 

ekszer, lakokocsis nyaralas   arany, gorog nyaralas, lakokocsi

Az ékszer üzletben nagyon kedvesek az eladók, természetesen itt is magyar nyelven beszélnek velünk. A betérő vásárlókat aperitifvel kínálják meg.  A kedvezményes vásárlást követően külön kis ajándékkal kedveskednek a vásárlóknak.

Ha a kuponját otthon felejtette itt is hivatkozzon a gorogbennyaralok.hu-ra.

2017 év szezonnyitás

           Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson- 2017 évi szezonnyítás.

 

A görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén, Görögországban az Odyssea kempingben megkezdődőt a 2017. évi idegenforgalmi szezon. 

A kemping egy Görögországban nem megszokott telet hagyott maga után. Télen – 15 C fok alá is ment a hőmérséklet és hóban sem volt hiány.  

A lakókocsi pavilonját védő ponyvánk jól vizsgázott, így  a szélsőséges időjárás  nem okozott kárt a berendezésekben sem és a pavilonban sem.

gorogorszagi lakokocsis nyaralas, lakokocsi, pavilon

A kempingben felújítási munkálatokat kezdtek, ennek során sajnos elbontották az étterem  területén lévő hajó bárt. A mellék helységeket kifestették illetve kicsempézték.

Az Odyssea kemping recepciójának bejárata is új arculatot kapott. Térkővel köveztek le, a bejáratott forgalom lassító ” fekvő rendőrök ”  kerültek elhelyezésre.  Továbbá a bejáratnál található sorompót is felújították.

kemping, Odyssea kemping, gorog kemping

A lakókocsi pavilonjához vezető utat kő zúzalékkal szórták   le.

Alapos takarítás és a szerkezeti elemek kezelése után a pavilon már várja is a nyaralni vágyó vendégeinket. 

Idén is az Égei tenger homokos partján helyeztük el saját napozóágyainkat, melyet a kemping hátsó kijáratával párhuzamosan találhatunk.

A hozzánk ellátogató vendégek minél komplexebb kiszolgálása érdekében jó viszonyt alakítottunk ki a Paralian található Olimpios utazási irodával.  Ahol a hozzánk ellátogató vendégek kedvező áron választhatnak szervezet görögországi utazási lehetőségek közül. De akár autót is bérelhetnek vagy hajó illetve repülőjegyet is vásárolhatnak. Az irodánál hivatkozzanak a gorogbennyaralok.hu

 Görög Odessya kempinghez utazásuk során idén is azt javasoljuk, hogy  a Görög határ átlépése előtt Macedoniában tankoljanak mert ott jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá üzemanyaghoz.        

Paralian a bazársoron a megszokott árakkal találkoztunk, nem történt áremelés. A Lidl áruházban továbbra is a hazai árakhoz hasonló árakkal találkoztunk. 

Az idei évben a szezonnyitásra történő utazásunk során nem találkoztunk migránssal. Pozitív élmény volt, hogy a közhiedelemmel ellentétben a Szerb hatóságok a határátlépés során udvariasak és kedvesek voltak. A vissza felé vezető úton egy alkalommal még csak a csomagtartót sem nyittatták fel egyik határon sem. Leszámítva a Magyar határt.   

Jó nyaralást kívánunk!

2017. évi Görögországi lakókocsis nyaralás

Görögországi lakókocsis nyaralás.

Kedves látogató, a 2017. év elején biztosan gondolt már arra, hogy a fárasztó munka után hol pihenje ki magát a 2017. év nyarán családjával vagy barátaival együtt. Szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsó Görögországi nyaralási lehetőséget. A  Görög nyaralás helyszíne Görögországban  az Égei tenger közvetlen partja mellett található Odyssea kempingben van. Az Odyssea kemping a magyarok által közkedvelt és látogatott  Paralia üdülővárostól 4 km-re található.

nyaralas,gorogbennyaralok.hu, lakókocsis nyaralás

Az általunk kínált lakókocsis nyaralási lehetőség mindenki számára feledhetetlen nyaralást biztosít. A 8×8 méteres fa pavilon alatt található komfortos lakókocsink 6 fő részére kényelmes szállás lehetőséget biztosít. A pavilon alatt ingyenes gázgrill lehetőséget biztosítunk vendégeink számára. De az elő sátorban kialakítót konyha részen főzési lehetőség is biztosított, továbbá megtalálható mikrohullámú sütő , kávéfőző és 6 személy részére komplett étkészlet is.  A  lakókocsink természetesen klímával van felszerelve.

görögországi lakókocsis nyaralás,görög kemping

A homokos Égei tenger partja a szálláshelytől kb. 100 m –re található ahol vendégeinket saját napozóágy és napernyő várja. Természetesen ezért sem számolunk fel semmilyen költséget.

 Odessya kemping,görögországi nyaralás,

Odessya kemping,görögországi nyaralás,

Ha ellátogat az általunk kínált görögországi nyaralás helyszínére a kemping vonzáskörzetében rengeteg turisztikai látványosságot talál. Ezen helyekre mindenképpen érdemes ellátogatni mivel ezek Görögország Gyöngyszemei és életre szóló élményt nyújtanak a látogatók számára.  /Olympos, Meteorak, Alikes, stb. /

 meteorák, Olympos,

Érdemes felkeresni a helyi vendéglátó egységeket mert megközelítve a hazai árakat kínálnak számtalan tradicionális Görög ételkülönlegességeket vendégeik számára.

gyros, Görög nyaralás,

Ha mégis önellátással szeretné megoldani a nyaralása során az élelmezését, nem kell otthonról élelmiszert magával hozni mert a közelben lévő élelmiszer áruházak  hazai árakhoz hasonlóan kínálják az élelmiszert. De Paralian megtalálható Lidl áruházban, a hazánkban ismert termékek mellett megtaláljuk még a Görög élelmiszereket is.

Amennyiben felkeltettük a görögországi nyaralással kapcsolatban az érdeklődésüket, kérjük látogassanak el honlapunkra, ahol részletes tájékoztatást kapnak a nyaralási lehetőségről. Vagy írjanak a megadott e-mail címekre. De a megadott telefonszámokon is tájékoztatjuk önöket a foglalás menetéről.

Reméljük, hogy  nyaralása során elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Jó pihenést Kívánunk !

Olympos

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Olympos

 

Görögországi lakókocsis nyaralás helyszínén az Odyssea kemping vonzáskörzetében számtalan kirándulási lehetőség adott. Ezek közül szeretnénk a figyelmükbe ajánlani olyan helyeket amely során a görögországi nyaralás még feledhetetlenebb élményt fog nyújtani az ön és családja számára. 

dscf3306,Olympos, görögországi lakókocsis nyaraalás

A kemping lakókocsi pavilonjából is jól látható az Olympos hegy.

A görög mítoszok szerint a hegy az istenek hegye.

Megközelítése a kempingtől kb. 30 km  Litochoro város érintésével lehetséges. A hegyre gépkocsival vagy gyalogosan tudunk feljutni. A gyalogos túrát csak jó erőlétű embereknek ajánlom, a túra gyalogososan kb. 7-8 órát vesz igénybe.

dscf3307, Olympos, lakókocsis nyaralás, Görög nyaralás

A hegyen lévő menedékház 2200 m magasan fekszik ahol ételt és italt is fogyaszthatunk a vendéglő kínálatából.

A menedékháztól már nem kell sokat gyalogolnunk, pár száz méter megtétele után a Skala csúcson találjuk magunkat, amely a  gerinc legmagasabb pontja.

Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű ivóvizet vigyünk magunkkal  mert a  hegyek között ritka a forrás, a nagy melegben könnyen megszomjazhatunk.

dscf3321, Olympos az istenek hegye, görög kemping

Aki nem szeretne egyénileg ellátogatni az Olymposra Paralián több utazási iroda is kínál szervezett utat a hegyre, kedvező áron kb. 10-13 euró/fő áron. Ez esetben busszal szállítják a turistákat a hegy nevezetességeihez. 

dscf3322, Odyssea kemping, Görög nyár

Amennyiben egyénileg szeretnénk meglátogatni a hegyet úgy a gps. nagy segítség számunkra. De ha többet szeretnénk megtudni a kirándulási lehetőségekről  ebben az esetben a lakókocsis nyaralás helyszínén ingyenes wifi hozzáférés biztosítót és így könnyen az interneten is tájékozódhatunk az Olympos nevezetességeiről.

dscf3327, görögbennyaralok.hu, olcsó görögországi nyaralás

De természetesen a lakókocsiban elhelyezett  információs anyag is segítségünkre lehet.

dscf3328, görög kemping, gorogbennyaralok.hu

Az Olympos hegyi  túrák  turisták által legkedveltebb kiindulópontja Prionia.  

dscf3333, olympos kirándulás, Görögországi nyaralás Korinoson, lakókocsis nyaralás

dscf3335, görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson- Olympos

Az Olympos hegyről pazar látvány tárul elénk, a hegyről letekintve hosszú tengeri szakaszt látunk be.

dscf3339, Korinos Odyssea kemping

Az Olympos hegyen a levegő annyira tiszta , hogy szinte harapni lehet.

dscf3340, görög lakókocsi, nyaralás görögországban

dscf3345, Olympos kirándulás görögország Odyssea kemping

A kirándulásunk végén érdemes ellátogatni az Olympos hegy lábánál fekvő Lithoro városkába.  Itt rengeteg étterem várja a megfáradt turistákat, de a város is látnivalókban gazdag.

Remélem, hogy ezzel a kis kalauzzal is segítettük színesebbé tenni a Görögországi lakókocsis nyaralását. 

Jó pihenést kívánunk !

Thessaloniki

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

A görögországi lakókocsis nyaralás alkalmával mindenképpen érdemes ellátogatni a kempingtől nem messze mintegy 40 km-re lévő Thesszaloniki városba.

Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa. A várost a kempingtől könnyen meg tudjuk közelíteni, gépkocsival autópályán gyorsan és kényelmesen a városhoz érhetünk.

Nem csak a nagyváros lélegzetelállító szépségű, de a környező kis települések, szigetek is lenyűgözőek. Amelyek a várostól néhány kilométeres körzetben találhatóak.

Thessaloniki leghíresebb látnivalója a fehér torony, amely a város központjában található. Ha már a fehér toronynál járunk, közvetlen mellette lehetőségünk van egy igazi kalózhajóval tengeri hajókiránduláson részt venni kedvező áron.

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson, görög kemping, Thessaloniki

Csak úgy mint a lakókocsis nyaralás helyszíne  Thesszaloniki is mint minden görög város tele van tavernákkal , árusokkal. Ha a város látogatása során elfáradtunk szebbnél szebb kávézók várják vendégeiket, ahol kávét, üdítőt, koktélokat kínálnak részünkre. A kávé mellé vizet és apró süteményt szolgálnak fel. 

A város látogatása során mindenképpen keressük fel az Arisztotelész teret. A tér sétányán számtalan szebbnél szebb pálmafát találunk, amelyek a nagy  melegben árnyékot is adnak. A téren a világ legnagyobb márkáit kínáló üzletek sokaságai is megtalálhatóak, de természetesen számtalan kis üzletet is kínálja portékáit.

Ha igazi görög  piaci hangulatra vágyunk akkor a tér számtalan kis utcáin megtaláljuk a tengeri halárusoktól kezdve az olíva, gyümölcs, ruha árusok tömkelegét is.

lakókocsis nyaralás, görög kemping, görög lakókocsi

Thessaloniki igazi éjszakai város pezsgő éjszakai élettel, ha egy igazi Görög esten szeretnénk részt venni, akkor ezt mindenképpen itt tegyük meg.

A várostól nem messze 8 km-re található Waterland Aquapark hatalmas élményfürdő komplexum. Számtalan csúszda, hullámmedence és sportolási lehetőség áll a rendelkezésére az ide látogatók számára. Az Aquapark június 15.-től szeptember végéig tart nyitva.

Aki a görögországi lakókocsis nyaralás helyszínére repülőgéppel szeretne utazni, több fapados légitársaság kedvező ajánlatai közül tud választani. Thesszalonikiben Nemzetközi reptér üzemel, így könnyen rövid idő alatt utazhatunk a nyaralás helyszínére. Budapestről repülővel az út egy óra harmincöt perc. 

Jó pihenést kívánunk !

Meteorák

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás helyszínének közelében szeretnénk bemutatni olyan helyeket, nevezetességeket, látványosságokat,  amelyeket a Görögországi nyaralás során érdemes felkeresni. Ezzel színesebbé téve a nyaralásunkat.

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson, meteora, lakókocsis nyaralás

Az Odyssea kempingtől legtávolabb található ugyan, de aki rászán egy napot és ellátogat a Meteorákhoz felejthetetlen élményben lesz része.  Két utat tudok ajánlani , az egyik 181 km-re található a lakókocsis nyaralás helyszínétől. Ezen az útszakaszon Görögország lenyűgöző hegyeit átszelve „ szinte a felhők felett „ utazunk miközben varázslatos látvány tárul elénk. Igazi kis Görög falukon keresztül vezet az út.

A másik  útvonal 166 km-re található a Görög kempingtől, ezen az útszakaszon autópályán közelíthetjük meg a Meteorákat, ez lényegesen gyorsabb.

Gépkocsinkkal könnyen tudunk parkolni a  látogatható kolostoroknál.  Parkolóhelyek vannak kialakítva, a parkolásért nem kell fizetnünk. A parkolóban árusok kínálják portékáikat, büfékocsiban fogyaszthatunk. Az árusok magyarul beszélnek hozzánk.

Meteorák talán Görögország leglátogatottabb része, a 24 kolostorból  a szerzetesek ma  már csak öt kápolnát használnak  A kápolnák 100-150 m magasban sziklák tetejére épültek. A kolostorokban már csak néhány szerzetes vagy apáca él. Ezek a kápolnák szerény mintegy 3 eurós belépő megfizetése után megtekinthetőek.

A nőknek kötelező a látogatás során térd alá érő szoknyát viselni, aki lengébb viseletben érkezik és belépőt vásárol, térítés mentesen biztosítják  részére a szoknyát. A férfiak akár rövid nadrágban is beléphetnek a kolostorokba.

A kápolnából  olyan kilátás tárul elénk, amely életünk során meghatározó élmény lesz számunkra.

A kolostorok egyszerre nincsenek nyitva, a hét minden napján más más kolostor látogatható.

Ha nem szeretnénk saját gépkocsinkkal ,meglátogatni ezt a nevezetes helyet  akkor a lakókocsinktól kb. 4 km Paralián több utazási iroda is kínál számunkra kedvező feltételek mellet kirándulási lehetőséget a Meteorákhoz.

Természetesen ezen utazási irodák számtalan más kirándulási lehetőséget is kínálnak számunkra.

Remélem, hogy az általunk kínált lakókocsi bérlés lehetőség Görögországban az Odyssea kempingben, komplex minden igényt kielégítő nyaralást biztosít vendégeink számára.

Jó nyaralást kívánunk !

 

Migráció

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás kapcsán szeretnénk tájékoztatást adni a híradásokban hallható Görögországban kialakult migrációs helyzettel kapcsolatban.

Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy Görög Odyssea kempingbe történő utazás, nyaralás során semmiféle olyan migrációs helyzettel nem találkozunk, amely megnehezítené az utunkat vagy esetlegesen a nyaralásunkat tönkre tehetné.

Saját tapasztalatom 2016. májusi utazásom során, hogy, Magyarországon a Tompai határátkelő helyen történő határátlépés zavartalan. Ott migránssal nem találkoztam. A szerb oldalon főként taxiban lehetett látni pár migránst.

Az autópályára felhajtva legközelebb Belerágnál találkoztam kb. 2 x 5-6 fős csoporttal, a Görög határig az autópályán nem is láttam.

A Görög határátlépés során néhány lézengő migráns tartózkodót a határátkelő helyen, senkit nem zavarva jelenlétükkel.  Ezt követően  Idomeni település mellet volt látható több migráns, több sátor mellett. Sem a forgalmat sem pedig az embereket nem zavarták.

Az aktuális televíziós és rádiós híradások is megerősítették azt a tényt, hogy  az Idomeni menekült tábort a Görög hatóságok felszámolták.

A görögországi nyaralásom során migránssal nem találkoztam, sem a Görögországi kemping mellett lévő településeken, sem pedig a nagyvárosokban. Tévhit, hogy nem lehet tankolni , utak vannak lezárva és még sorolhatnám a sok szájról szájra terjedő téves információk sokaságát.

A lakókocsis nyaralás helyszínétől 4 km-re található Paralia üdülőváros. Görögország egyik legkedveltebb üdülővárosa ahová számtalan utazási iroda kínál üdülési lehetőséget. Sem a tengerparton sem a városban  nyoma sincs  migránsnak.

A fentiek alapján nyugodt szívvel merem ajánlani a lakókocsis nyaralás adta lehetőségeket. A nyugodt színvonalas pihenés 100 % zavartalan és biztosított.

Lakókocsis nyaralás során semmiféle a híradásokban szereplő menekültekkel nem találkozunk.

Aki szeretné Görögországot látni és ott kellemes napokat eltölteni az ne hallgasson a sok ostoba felnagyított híradásra. Nem is tudja miről marad le ha ezen híradások miatt elhalasztja nyaralását.

Görög tengerparti nyaralást olcsón szeretne? , lakókocsi bérlés lehetősséggel? ahol úgy pihenhet, hogy az említett migrációs helyzettel nem kell foglalkoznia, hívjon és érdeklődjön a részletekről.

Mit is kínálunk

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás lehetőséget szeretnénk ajánlani önnek, kedvező anyagi feltételek mellett. Ez a Görög nyaralás feledhetetlen élményt biztosít az  ön és családja számára.

Az általunk kínált Görög kemping , Görögország legszebb részén Paraliától  4 km-re Korinostól 2 km-re található az Odyssea kempingben.

Görögországi lakókocsis nyaralás, lakókocsi, görögország nyaralás

Az itt kínált lakókocsi bérlés komfort érzetet biztosít mindenki számára. A lakókocsit  egy 8×8 m-es fenyőfából épült pavilon alatt helyeztük el.  A lakókocsiban  4 fő kulturált körülmények között tud megszállni  az ott található két kétszemélyes francia ágyon. Az ágyak között térelválasztó található, amelynek elhúzása után két külön álló háló helységet tudunk kialakítani.

A lakókocsi légkondicionált így a nagy melegben is kellemesen tudunk benne pihenni.

A lakókocsi előtt felállított elő sátor, háló fülkéjében elhelyezett francia ágyon pedig további két személy kényelmesen elfér.

A háló fülke mellett található konyha rész tűzhelyén tetszés szerint bárki megoldhatja magának akár az önellátását. A konyharészben elhelyezett hűtőben a nagy meleg ellenére is lehűthetjük italainkat. Megtalálható a konyha részben még mikró hullámú sütő és kávéfőző is. Természetesen a kávéról magunknak kell gondoskodni. Az étkészletetek 6 fő részére elegendőek.

A pavilon rendelkezik egy gáz grill lehetősséggel ahol bárki kedvére ízlésének megfelelő grill ételeket készíthet nyaralása során.

Sokan lakóautó bérléssel oldják meg nyaralásukat, az általunk kínált lakókocsis nyaralás  mindenki számára biztosít, egy minden igényt  kielégítő  komfortos nyaralási lehetőséget. Így nem kell lakóautó bérkéshez komolyabb összeget kiadni.

Gépkocsijukkal ingyen a szálláshely mellett parkolhatnak.

A tenger a szálláshelytől kb. 100 m-re található, a homokos part és lassan mélyülő strand teszi még kellemesebbé az ide látogatók pihenését. Kis gyermekes családok számára is ideális strandolási lehetőséget biztosít a tengerpart.

A görög kemping közelében számtalan látványosság, nevezetesség, kirándulási lehetőség van.

A Görög kempingtől 4 km-re található Paralian Lidl áruház van ahol szinte az itthoni árakon és színvonalon vásárolhatunk. Az üzlet hétvégén is nyitva van.

Várjuk érdeklődését a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámokon.

Görögországi nyaralás 10 nap 9 éjszaka

Görögországi  Lakókocsis nyaralás Korinoson

 

az Odyssiea Kempingben !

 10 nap 9 éjszaka !

6 fő részére már 60.000.- Ft-tól

 

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinos településtől 2km-re Paralia-tól 4km-re az Odyssea kempingben található. Közvetlen a tenger partján az Olympos hegy lábánál.

Görögországi lakókocsis nyaralás, görögország nyaralás, lakókocsis nyaralás

A tengerpart homokos, fokozottan mélyül, így a strandolás már kisgyermekes családok számára is ideális.  A strandon a kikapcsolódást saját napernyőnk, és nyugágyaink biztosítják. Melyek igénybevétele ingyenes!

A tengerparton számtalan sportolási lehetőség várja a pihenni vágyókat. Strandröplabda, strandfoci, valamint különböző vízi sport eszközök.

Ha sportolás közben megszomjaztunk vagy megéheztünk, a kemping saját éttermében hűsítő italokat , ínyenc ételeket ,koktélokat fogyaszthatunk.

A kemping rendelkezik saját bolttal is ahol az eladó magyarul beszél velünk, de ha nem ott szeretnénk vásárolni  Parálián a kempingtől 4 km-re Lidl áruházat találunk, ahol hasonló árakon tudunk vásárolni mind itthon.

A kemping egész területén ingyenes wifi elérhetőség van.

A parkolás közvetlen a jól felszerelt  lakókocsi mellett lehetséges, ingyenesen.

A lakókocsis nyaralás  helyszínétől a közelben számtalan szórakozási, kirándulási lehetőség van . A teljesség igénye nélkül az Olympos hegyen túrázhatunk,  Görögország leglátogatottabb turisztikai nevezetességéhez a Meteorákhoz is ellátogathatunk.

De Görögország egyik legnagyobb kikötő városához Thessalonikihez is közel van a kempingben telepített lakókocsi, ahol számtalan látnivaló várja a turistákat.

A jól felszerelt lakókocsinkban 6 fő kényelmesen elfér. A lakókocsiban két kétszemélyes franciaágy található, az elő-sátorban pedig további egy két fős franciaágy van elhelyezve. A lakókocsi légkondicionált így a legnagyobb meleg sem okoz problémát.

Aki saját ellátásáról szeretne gondoskodni az az elő-sátorban megtalálja a főzéshez szükséges gáztűzhelyet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, hűtőgépet.

A lakókocsi pavilon része rendelkezik gázgrill lehetősséggel is. És ha elfáradtunk a sütés közben akkor a pavilon kanapéján leheveredhetünk.

A Odyssea kemping saját étteremmel rendelkezik ahol igazi Görög ételeket fogyaszthatunk.

Ha felkeltettük ajánlatunkkal az érdeklődését és szeretne tíz napon keresztül idilli környezetben pihenni, akkor hívja a kapcsolat menüpontban található telefonszámokat vagy érdeklődjön e-mailben a foglalás menetéről.

Sok  szeretettel  várjuk a pihenni vágyókat az Égei tenger partján  !

 gorogbennyaralok.hu