Galéria

 Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

A Görögországi lakókocsis nyaralás helyszíne Görögországban Korinoson az Odyssea kempingben található.

A görög kempingben telepített komfortos lakókocsi az Égéi tenger partján található az Olympos hegy lábánál, a tengerparttól kb. 100 m-re.  A lakókocsi fölé egy 8×8 m fenyőfa pavilon került felállításra. A pavilon alatt megtalálható fenyőfa kerti garnitúra, kanapé, gázgrill lehetőség.

A lakókocsi elő sátor részében konyha és hálószoba rész került kialakításra.  A lakókocsi klimatizált, 4 fő részére nyújt kényelmes szállás lehetőséget.

Görögországi lakókocsis nyaralás,odyssea kemping   lakókocsi, görög

A görögországi nyaralási lehetőség helyszínétől mintegy négy kilométerre található a közkedvelt Paralia  népszerű üdülőváros.

Ebben a menüben szeretnénk bemutatni képes melléklettel a Görög kempingben telepített lakókocsit, annak környezetét. Továbbá a görögországi Odyssea kempinget és az ott található éttermet. Nem utolsó sorban a a kemping strand részét.

Megpróbáljuk bemutatni az általunk kínált még főszezonban is kedvező anyagi feltételek mellett elérhető nyaralási lehetőséget. Biztos vagyok benne, hogy minden  család számára, akár még a főszezonban is elérhető nyaralási lehetőséget kínálunk. A nyaralás   10 napos turnusokra szól 9 eltöltött éjszakával, hat fő részére. Ha egy öt fős átlag családot veszünk alapul akkor a főszezonban 14.500.- Ft-ért tölthetnek el egy napot Görögország legszebb részén. Ha a 14.500.- Ft-ot  tovább leosztom 1 főre akkor az őt fős család egyik tagja 2.900.- Ft-ért tölthet el egy napot Görögországban az Égéi tenger partjánál.

A nyaralás során nem kell fizetni a strandon a lakókocsihoz tartozó napágyakért és nyugágyak használatáért sem. Kedvére használhatja vendégünk, akár napi szinten a Pavilon alatt megtalálható gázgrillt is.

A lakókocsi természetesen légkondicionált, a légkondicionáló berendezés  használatáért sem kell külön díjat fizetni.

A nyaralók a gépkocsijukkal közvetlen a pavilon mellett parkolhatnak.

Az utazás történhet egyénileg, a legrövidebb és legolcsóbb útvonalról részletes leírást talál az utazás menüpont alatt.

Ha valaki szervezetten busszal szeretne eljutni a kempingbe, vegye fel velünk a kapcsolatot és kedvező feltételek mellett tudunk ajánlani erre is megoldást.

Várjuk jelentkezését!