Látnivalók

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Látnivalók.

Görögországi lakókocsis nyaralás helyszíne Görögországban , Korinoson  az Odyssea kempingben található. Ebben a menüpontban szeretnénk felhíni a figyelmét a kemping vonzáskörzetében milyen látványosságokat érdemes megnézni. Bízunk benne, hogy az általunk ajánlott nevezetességek elnyerik az ön és családja tetszését.

  • Az Olympos hegy , a Görög kempingben telepített lakókocsink Korinoson található az Olympos hegy lábánál. a hegy varázslatos látványa nem csak a lakókocsi pavilonjából tárul elénk hanem a strandról illetve Paraliaról is jól láthatjuk. A Görögök az istenek hegyének hívják. Az Olympos menüben megpróbáljuk bemutatni milyen kirándulási lehetőséget kínál számunkra az istenek hegye.

Görögországi lakókocsis nyaralás, lakókocsis nyaralás, görögország nyaralás, görögbennyaralok.hu

  • Paralia az általunk kínált lakókocsis nyaralás helyszínétől 4 km-re található. Régen kis halászfali volt, mára üdülővárossá nőtte ki magát. A Görögországba utazó turisták legkedveltebb üdülőhelye. Homokos és lassan mélyülő tengerpartja a kisgyermekes családok számára is ideális fürdőhely. A Paralia menüben fénylépek mellett megpróbáljuk bemutatni  a várost.
  • Katerini egy hangulatos kis Görög város Paraliától nem messze, hangulatos kis utcáin számtalan árus taverna található.  Paraliaról akár  negyed óránként induló helyi járatú busszal is könnyen eljuthatunk a városba. Szombatonként az utcák között piac kerül megrendezésre.
  • Thessaloniki Görögország egyik legnagyobb városa. A kempingtől 40 km-re található, autópályán könnyen megközelíthető. A város lenyűgöző kikötőváros ahol rengeteg látnivaló van. Említhetnénk a fehér-tornyot a várat stb. Sétáló utcáin hatalmas pálmafát alatt sétálhatunk utcai zenészek szórakoztatása mellet. Rengeteg kávézó és taverna van ahol kávé mellé finom péksüteményeket kínálnak fel számunkra. A város utcáiban hatalmas piac található, ahol  hal, ital, édesség, ruha  árusok tömkelege kínálja számunkra portékáit.
  • A Meteorák Görögország leglátogatottabb turisztikai látványossága.  A magas hegyekre épített 24 kolostorból a turisták ugyan már csak öt kolostort látogathatnak, de aki ide ellátogat annak egy életre szóló élményben lesz része. A kempingtől a Meteorákat  autópályán is megközelíthetjük , de aki a Görög hegyeket átszelve kis falukon keresztül hegyi utakon szeretne eljutni a Meteorkához, annak ajánljuk a kicsit hosszabb, de látványosabb útszakaszt.