Paralia Olympic Beac

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Paralia Olympic Beac.

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.  A nyaralás alkalmával érdemes ellátogatni Paraliatól 2 km-re  található Olympic Beac városba.

Paralia olimpiai beac, gorogbennyaralok.hu

A városnak hosszú homokos rendezett tengerparti szakasza van. A tenger tiszta, utcái rendezettek. Mind az utcákban játszótereken és sétányokon rengetek különböző pálmafa található amely még vonzóbbá teszi a város összképét.

Paralia, Odyssea kemping, Lakókocsis nyaralás

A gyermekek is feledhetetlenül szórakozhatnak az Olympic Beac főutcájában megtalálható játékteremben ahol minden korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb játék lehetőséget pár euróért.

A városban mint minden görög üdülő helyen több étterem, taverna és bár várja vendégei. Itt minden Görög étel különlegességet felszolgálnak számunkra, de  számtalan fajta Gyrost is fogyaszthatunk. 

Görögországi lakókocsis nyaralás korinoson,görög kemping

Az Olympic Beachet elsősorban azoknak ajánljuk akik intenzív pihenésre vágynak, de kisgyermekes családok részére is ideális hely, a tenger lassan mélyülő. A lakókocsis nyaralás helyszínéről könnyen gépkocsival, busszal eljuthatunk és a tengerparton elhelyezett számtalan napozó és nyugágyon kellemesen tölthetünk el akár több napot is. Számtalan parti vagy vízi sportolási lehetőség is adott.

Természetesen itt is lehetőség van autó, motor, vagy kerékpár bérlésre is.

görögbennyaralok.hu,görög kemping, tengerparti nyaralás

A menetrend szerint közlekedő ” kisvasúttal ” az Olympic Beacról könnyen Paráliára juthatunk. A vonat a városban elkalauzol minket, körbevisz majd a buszmegállóban megáll. 

Paralia, görög nyaralás, lakókocsis nyaralás

Ha már ellátogattunk az Olympic Beacre ne hagyjuk ki a képen látható kukorica árust. 

olcsó görögországi nyaralás,főt kukorica, görög kemping

Rendkívül udvarias és nem kis méretű ízletes főt vagy sült kukoricáját ízlésesen tálalva mintegy 1 euróért kínálja. Természetesen aki a pattogatott kukoricát szereti, az az árusnál azt is vásárolhat. 

lakokocsis nyaralas,görög kemping

Természetesen itt is mint mindenhol Görögországban tömérdek árus kínálja portékáit. Nem utolsó sorban elérhető hazainál nem drágább áron.

olympic beac, gorogbennyaralok

Aki szezon végén látogat el Paralia gyöngyszemére az nem csak itt de a környező teleüléseken is igen kedvező áron komoly leárazások és akciók mellett tud vásárolni.

görögbennyaralok, paralia tengerpart

Az általunk kínált Görögországi lakókocsis nyaralási lehetőség természetesen helyben is biztosít minden igényt kielégítő pihenési lehetőséget, de hamár eltátogattunk Görögország egyik legszebb részére érdemes a környez számtalan helyi nevezetességekhez látnivalókhoz ellátogatni.

Jó pihenést kívánunk !