Migráció

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás kapcsán szeretnénk tájékoztatást adni a híradásokban hallható Görögországban kialakult migrációs helyzettel kapcsolatban.

Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy Görög Odyssea kempingbe történő utazás, nyaralás során semmiféle olyan migrációs helyzettel nem találkozunk, amely megnehezítené az utunkat vagy esetlegesen a nyaralásunkat tönkre tehetné.

Saját tapasztalatom 2016. májusi utazásom során, hogy, Magyarországon a Tompai határátkelő helyen történő határátlépés zavartalan. Ott migránssal nem találkoztam. A szerb oldalon főként taxiban lehetett látni pár migránst.

Az autópályára felhajtva legközelebb Belerágnál találkoztam kb. 2 x 5-6 fős csoporttal, a Görög határig az autópályán nem is láttam.

A Görög határátlépés során néhány lézengő migráns tartózkodót a határátkelő helyen, senkit nem zavarva jelenlétükkel.  Ezt követően  Idomeni település mellet volt látható több migráns, több sátor mellett. Sem a forgalmat sem pedig az embereket nem zavarták.

Az aktuális televíziós és rádiós híradások is megerősítették azt a tényt, hogy  az Idomeni menekült tábort a Görög hatóságok felszámolták.

A görögországi nyaralásom során migránssal nem találkoztam, sem a Görögországi kemping mellett lévő településeken, sem pedig a nagyvárosokban. Tévhit, hogy nem lehet tankolni , utak vannak lezárva és még sorolhatnám a sok szájról szájra terjedő téves információk sokaságát.

A lakókocsis nyaralás helyszínétől 4 km-re található Paralia üdülőváros. Görögország egyik legkedveltebb üdülővárosa ahová számtalan utazási iroda kínál üdülési lehetőséget. Sem a tengerparton sem a városban  nyoma sincs  migránsnak.

A fentiek alapján nyugodt szívvel merem ajánlani a lakókocsis nyaralás adta lehetőségeket. A nyugodt színvonalas pihenés 100 % zavartalan és biztosított.

Lakókocsis nyaralás során semmiféle a híradásokban szereplő menekültekkel nem találkozunk.

Aki szeretné Görögországot látni és ott kellemes napokat eltölteni az ne hallgasson a sok ostoba felnagyított híradásra. Nem is tudja miről marad le ha ezen híradások miatt elhalasztja nyaralását.

Görög tengerparti nyaralást olcsón szeretne? , lakókocsi bérlés lehetősséggel? ahol úgy pihenhet, hogy az említett migrációs helyzettel nem kell foglalkoznia, hívjon és érdeklődjön a részletekről.