Mit is kínálunk

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás lehetőséget szeretnénk ajánlani önnek, kedvező anyagi feltételek mellett. Ez a Görög nyaralás feledhetetlen élményt biztosít az  ön és családja számára.

Az általunk kínált Görög kemping , Görögország legszebb részén Paraliától  4 km-re Korinostól 2 km-re található az Odyssea kempingben.

Görögországi lakókocsis nyaralás, lakókocsi, görögország nyaralás

Az itt kínált lakókocsi bérlés komfort érzetet biztosít mindenki számára. A lakókocsit  egy 8×8 m-es fenyőfából épült pavilon alatt helyeztük el.  A lakókocsiban  4 fő kulturált körülmények között tud megszállni  az ott található két kétszemélyes francia ágyon. Az ágyak között térelválasztó található, amelynek elhúzása után két külön álló háló helységet tudunk kialakítani.

A lakókocsi légkondicionált így a nagy melegben is kellemesen tudunk benne pihenni.

A lakókocsi előtt felállított elő sátor, háló fülkéjében elhelyezett francia ágyon pedig további két személy kényelmesen elfér.

A háló fülke mellett található konyha rész tűzhelyén tetszés szerint bárki megoldhatja magának akár az önellátását. A konyharészben elhelyezett hűtőben a nagy meleg ellenére is lehűthetjük italainkat. Megtalálható a konyha részben még mikró hullámú sütő és kávéfőző is. Természetesen a kávéról magunknak kell gondoskodni. Az étkészletetek 6 fő részére elegendőek.

A pavilon rendelkezik egy gáz grill lehetősséggel ahol bárki kedvére ízlésének megfelelő grill ételeket készíthet nyaralása során.

Sokan lakóautó bérléssel oldják meg nyaralásukat, az általunk kínált lakókocsis nyaralás  mindenki számára biztosít, egy minden igényt  kielégítő  komfortos nyaralási lehetőséget. Így nem kell lakóautó bérkéshez komolyabb összeget kiadni.

Gépkocsijukkal ingyen a szálláshely mellett parkolhatnak.

A tenger a szálláshelytől kb. 100 m-re található, a homokos part és lassan mélyülő strand teszi még kellemesebbé az ide látogatók pihenését. Kis gyermekes családok számára is ideális strandolási lehetőséget biztosít a tengerpart.

A görög kemping közelében számtalan látványosság, nevezetesség, kirándulási lehetőség van.

A Görög kempingtől 4 km-re található Paralian Lidl áruház van ahol szinte az itthoni árakon és színvonalon vásárolhatunk. Az üzlet hétvégén is nyitva van.

Várjuk érdeklődését a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámokon.