Kemping

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson-Kemping.

A Görögországi lakókocsis nyaralás helyszíne a Görög Odyssea kemping  amely Korinos településtől két kilométerre található . A kemping az Olympos hegy lábánál fekszik. Paraliatól  négy kilométerre.

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson

A kemping bejáratánál helyezkedik el a porta, recepció. Hétköznap és hétvégén este 22 óráig állnak a vendégel rendelkezésére a kemping recepciósai.   Mint a fő oldalunkon már  említettük az esti órákban a kempinget sorompóval vagy kapuval zárják le. A szabad ki és bejutás érdekében érdemes 10 euro kaució ellenében mágnes kártyát váltanunk, amivel bármely időszakban szabadon tudunk ki és be közlekedni a kempingbe. Természetesen nyaralásunk végén amikor a kártyát leadjuk a pénzt visszakapjuk.

DSCF2754

Az kempingben található étterem mind a strand felől illetve a kempingből is megközelíthető. Az étterem italokat és Görög ételeket kínál vendégei számára.

DSCF2759

SAM_4155

A lakókocsitól kb. 50 m-re található a vizesblokk. A kemping területén több zuhanyzó és mellékhelyiség található, így ha esetleg a strandon tartózkodunk  és igénybe kívánjuk venni a mellék helyiséget nem  kell felmenni a szálláshelyünkre.

SAM_4156

SAM_4157

SAM_4158

A kemping éttermi részlegénél fogyaszthatunk ételeket , italokat. Természetesen az italokat a strandon található éttermi napozóágyaknál is felszolgálják részünkre. Sőt ha ott fogyasztjuk el a megrendelt italunkat, a napozó ágy használatáért sem kell fizetnünk.

SAM_4164

SAM_4165

A kemping az Olympos hegy lábánál található, a lakókocsi pavilonjából a hegy meseszép látványa tárul elénk. Kirándulási lehetőséget is biztosít számunkra az Olympos hegy.

 olympos, lakokocsi pavilon

A kempingben ingyenes wifi lehetőség biztosított.  A wifi jelszót a kemping bejárata mellett található wifi hospotnál tudhatjuk meg. Játékterem résszel is rendelkezik a Görög kemping, ahol nem csak a felnőttek, de a gyerekek is megtalálják számukra az ideális játék lehetőségeket.

lakokocsis nyaralas, görög kamping

A strandot a kempingből is megközelíthetjük, ott saját napernyő és napozó ágyak állnak rendelkezésre a vendégeink számára.

A kempingben a gépkocsinkkal közvetlen a lakókocsi pavilonja mellett tudunk parkolni.  Az autót és érték tárgyainkat mind a kempingben mind a kempingen kívül biztonságban tudhatjuk. Görögországban nem jellemző a lopás.