Paralia

Görögországi lakókocsis nyaralás Korinoson.

Görögországi lakókocsis nyaralás helyszínétől  a Görög, Odyssea kempingtől 4 km-re található Paralia. Egy igazi üdülőváros az Olympos hegy lábánál. Több kilométernyi homokos tengerparttal rendelkezik. A homokos tengerpart remek cél a vízi sportok szerelmeseinek.  Rengeteg bár és étterem található a településen. Az esti óráktól kezdve éjszakáig nyitva tartó üzletek, butikok, fagylaltozók, boltok várják a turistákat. Itt található a világ egyik legnagyobb szabadtéri diszkója.

tengerparti nyaralás olcsón, görögország kemping, görögország lakókocsis nyaralás, görögország lakókocsi

A parton tavernák, bárok és kávézók várják a turistákat.

tengerparti nyaralás olcsón, görögország kemping, görögország lakókocsis nyaralás, görögország lakókocsi

tengerparti nyaralás olcsón, görögország kemping, görögország lakókocsis nyaralás, görögország lakókocsi

DSCF2724

görögországi lakókocsis nyaralás korinoson

Paralian a tengervíz még szeptemberben is 24-25 fokos.

dscf3348-min,görögországi nyaralás, odyssea kemping, lakókocsis nyaralás

dscf3349-min, paralia tengerpart,görögbennyaralok.hu

lakókocsi bérlés

Számtalan üzlet kínálja portékáit, olcsón vehetünk gyönyörű ezüst, arany ékszereket, bundákat.

görögország nyaralás

DSCF2738

lakókocsis nyaralás

A városban található LIDl áruház, ahol hasonló árfekvésben megtalálható miden hazánkban is ismert termékek. Az áruház hétvégén is nyitva tart. Vasárnap 11 órától van nyitva.

tengerparti nyaralás olcsón

A Görög kempingben telepített lakókocsitól gyalogososan is könnyen eljuthatunk Paraliara, mivel a tengerparton kiépített sétány van.

A parkolás a város peremén könnyen lehetséges és ingyenes. A belvárosban is ingyenes a parkolás ugyan, de a tömérdek autó miatt nehezen találunk parkoló helyet.

A város utcái könnyen bejárhatóak, az utcákban tömérdek étterem kínálja a Görög ételek színes választékát. Rengeteg taverna, kávézó várja a vendégeket. Az utcákban számtalan üzlet működik, ahol szinte mindent megtalálunk a ruháktól kezdve az ajándéktárgyakig. 

Több diszkó várja a szórakozni vágyó fiatalokat, a belépő díjjak általában éjfélig ingyenesek. De ha később érkezünk akkor sincs aggodalomra ok mivel a belépő jegy árát az italfogyasztásunkba beszámítják.

Nem csak Paralian hanem Görögországban időeltolódás van, ezért érdemes a Görög lakókocsis nyaralás megkezdésekor az órákat 1 órával előre állítani.

Paralian autóbérlési lehetőség is  van.  A bérléshez minimum 23 év korhatár, illetve 1 éves jogosítvány  szükséges továbbá útlevél vagy személyi igazolvány.  A bérleti  díjat előre kell megfizetni a kölcsönzőben , az üzemanyagköltség  természetesen a bérlőt terheli.

sam_2962-min,motorbérlés,görögbennyaralok,lakókocsi bérlés

sam_2963-min,görögországi nyaralás,görög kemping

sam_2964-min, lakókocsis nyaralás,paralia,

Aki kellemesen szeretné eltölteni a szabadságát csodálatos környezetben annak csak ajánlani tudom a Görögországi lakókocsis nyaralást Korinoson az Odyssea kempingben telepített lakókocsinkban.